Цей клас включає:
- забій, оброблення та фасування м'яса свійської птиці
- виробництво свіжого, охолодженого або замороженого м'яса (тушки та окремі частини тушок – ПРОДКОМ)
- витоплювання жиру свійської птиці
Цей клас включає також:
- одержання пір'я та пуху свійської птиці
Цей клас не включає:
- пакування м'яса за винагороду або на основі контракту, див.82.92
- пакування м'яса за рахунок підприємств оптової торгівлі, див.46.32 (КВЕД-2005)
- забій та підготовку м’яса кролів та подібних тварин, див.10.11 (СРА2008-КN2008)
Описание на русском:Переработка и консервирование мяса домашней птицы
Этот класс включает:
- забой на скотобойне, обработку или расфасовку мяса домашней птицы
- производство свежего, охлажденного или замороженного мяса, поделенного на части
- вытапливание жира домашней птицы
Этот класс также включает:
- получение рубленого пера и пуха от домашней птицы
Этот класс исключает:
- упаковку мяса, см.82.92