Цей клас включає виробництво готових (приготованих, приправлених та зварених) їжі та страв. Ці продукти виготовлені для тривалого зберігання у замороженому або консервованому вигляді, вони зазвичай упаковані і мають етикетку для їх перепродажу, таким чином, цей клас не включає приготування їжі для споживання на місці, як, наприклад, у ресторанах. Зазначені страви містять хоча б два компоненти (крім спецій тощо).
Цей клас включає:
- виробництво м'ясних страв або страв із м'яса свійської птиці
- виробництво рибних страв, у тому числі рибу, смажену із картоплею
- виробництво овочевих страв
- виробництво замороженої піци або піци, підготовленої для її зберігання в інший спосіб
Цей клас включає також:
- виробництво страв місцевої та національної кухні
- виробництво готових заморожених рибних страв (із10.20)
Цей клас не включає:
- виробництво харчових продуктів нетривалого зберігання або харчових продуктів, які містять менше двох компонентів, див. відповідний клас у розділі 10
- виробництво готових швидкопсувних харчових продуктів, див.10.89
- роздрібну торгівлю готовою їжею та стравами в магазинах, див.47.11,47.29
- оптову торгівлю готовою їжею та стравами, див.46.38
- діяльність з постачання харчових продуктів на замовлення, див.56.29
Описание на русском:Производство готовых пищевых продуктов
Этот класс включает производство готовых продуктов и полуфабрикатов (то есть готовых к
употреблению). Данные продукты приготовлены для длительного хранения, в замороженном или
консервированном состоянии, они обычно упакованы и на них имеются этикетки, то есть данный
подкласс не включает подготовку продукта для немедленного употребления в пищу людьми, как в
ресторанах. Как готовые продукты, данные продукты питания содержат хотя бы два компонента
(за исключением специй и т.д.).
Этот класс включает:
- производство мясных блюд или блюд из домашней птицы
- производство рыбных блюд, включая жареную рыбу с картофелем
- производство блюд из овощей
- производство замороженной пиццы или пиццы, подготовленной для хранения иными способами
Этот класс также включает:
- производство блюд местной и национальной кухни
Этот класс исключает:
- производство свежих продуктов питания или продуктов питания менее чем с двумя
компонентами, см. соответствующий класс в разделе 10
- производство скоропортящихся готовых продуктов питания, см.10.89
- розничную торговлю готовой пищей и блюдами в магазинах, см.47.11,47.29
- оптовую торговлю готовой пищей и блюдами, см.46.38
- деятельность по распространению продуктов питания на контрактной основе, см.56.29