Цей клас включає:
- виробництво продуктів, що містять переважно фрукти або овочі, крім готових заморожених або консервованих блюд
- консервування фруктів, горіхів та овочів, у т.ч. грибів (КВЕД-2005, ПРОДКОМ): заморожування, сушіння, вимочування в олії або оцті, консервування в герметичній тарі тощо
- виробництво харчових продуктів з фруктів або овочів
- виробництво джемів, мармеладу, желе, варення (КВЕД-2005, ПРОДКОМ) тощо
- обсмажування горіхів
- виробництво горіхової пасти та інших харчових продуктів з горіхів
Цей клас включає також:
- виробництво готових харчових продуктів нетривалого зберігання з фруктів та овочів, таких як:
• салати; запаковані салатні суміші
• очищені або нарізані овочі
• тофу (соєвий сир)
- обсмажування та фасування насіння соняшника (листи, ПРОДКОМ)
Цей клас не включає:
- виробництво фруктових і овочевих соків, див.10.32
- виробництво борошна дрібного або грубого помелу із сушених бобових культур, див.10.61
- виробництво глазурованих у цукрі фруктів та горіхів, див.10.82
- виробництво готових овочевих блюд, див.10.85
- виробництво штучних концентратів, див.10.89
- виробництво консервів для малюків, див.10.86
Описание на русском:Прочие виды переработки и консервирования фруктов и овощей
Этот класс включает:
- производство продуктов питания, состоящих в основном из фруктов или овощей, за исключением
готовых блюд в замороженном или консервированном виде
- консервирование фруктов, орехов или овощей: заморозка, сушка, пропитывание в масле или
уксусе, консервирование и т.д.
- производство продуктов питания из фруктов или овощей
- производство джемов, мармеладов и столового желе
- обжаривание орехов
- производство пасты и прочих продуктов питания из орехов
Этот класс также включает:
- производство скоропортящихся готовых продуктов питания из фруктов и овощей, таких как:
• салаты; смешанные салаты в упаковке;
• очищенные или нарезанные овощи
• тофу (соевый творог)
Этот класс исключает:
- производство фруктовых или овощных соков, см.10.32
- производство муки или мучки из сушеных бобовых культур, см.10.61
- консервирование фруктов и орехов в сахаре, см.10.82
- производство готовых блюд из овощей, см.10.85
- производство искусственных концентратов, см.10.89